Film je eigen bruiloft op Facebook Meer info? bel: 0521 - 711 001

Film je eigen bruiloft

Veelgestelde vragen

Wat als de camera's kapot gaan? Zijn we verzekerd?
Ja de camera's en apparatuur zijn verzekerd. Wel zit op iedere verzekering een eigen risico van € 250 euro welke door jou moet worden betaald in geval van schade. Mocht de schade minder zijn dan € 250 euro dan hoef je alleen maar dat bedrag te betalen.
Als we onze eigen opnames maken en brengen, monteren jullie deze dan ook?
Nee, helaas doen wij dit niet. Ons concept is juist dan jullie de bruiloft filmen met onze camera's en dat wij dit materiaal monteren tot een mooie film. Daarnaast is het voor ons technisch ook niet mogelijk om materiaal van andere camera's te monteren omdat onze workflow hier niet op is afgestemd.
Hoe lang duurt het tot dat ik mijn dvd's met onze film krijg?
Normaal gesproken duurt het tussen de 2 a 3 weken voordat alle video's op dvd klaar zijn. Mocht je kiezen voor de opties met de persoonlijke bedankkaartjes met url naar de online video, dan zorgen wij dat deze online video binnen 3 werkdagen online staat. Zodat familie, vrienden en jullie zelf nogmaals de bruiloft opnieuw kunnen beleven. Na 2 tot 3 weken ontvang je dan ook de dvd's thuis.
Welke camera's gebruiken jullie?
Wij gebruiken de nieuwe full-hd camera's van Sony. Om nog preciezer te zijn de Sony HXR-NX70E. De video's worden gemonteerd in Apples Final Cut Pro. Dit is een videoprogramma welke veel in de tv-wereld wordt gebruikt en levert de tools om van iedere video een hollywood productie te maken.
Wat als de beelden verschrikkelijk zijn?
Zolang je de camera maar toevertrouwd aan iemand die verantwoordelijk is en het leuk vindt om te filmen zullen de beelden niet verschrikkelijk worden. Zelfs iemand met weinig verstand van filmen kan met een beetje uitleg en instructies de juiste opnames maken. Het is namelijk makkelijker dan je denkt. Wel is het zo dat je iemand moet laten filmen die het ook wil en die het ook leuk vindt. Want als zij het niet filmen, kunnen wij het niet monteren!
Hoeveel invloed heb ik op het eindresultaat?
Jij zelf hebt veel invloed op het eindresultaat. Hoe meer ideeën jij hebt over de film hoe mooier het eindresultaat wordt. Tijdens het filmen kun je hier al invloed op uitoefenen. Tijdens de montage zullen wij ook vragen voor jou hebben mochten bepaalde beelden niet passend zijn of als bijvoorbeeld de muziek niet geschikt is.
Wat als er problemen zijn met de camera op de huwelijksdag?
De camera's worden voor verzending getest en ingesteld en de batterijen worden opgeladen. Mocht je tijdens de opnamedag toch problemen hebben met de camera, batterijen en dergelijke dan kun je altijd contact met ons opnemen op ons speciale noodnummer. Geen paniek, er is altijd hulp!
Hoe maak ik een boeking?
Je kunt een boeking maken op onze boekingspagina. Als wij de boeking hebben ontvangen controleren wij of de opgegeven datum nog beschikbaar is. Mocht de datum nog beschikbaar zijn dan krijg je van ons de bevestiging met de overeenkomst en factuur. Van deze factuur moet je dan binnen 14 dagen 50% van het totaalbedrag betalen. Zodra deze betaling binnen is en de ondertekende overeenkomst zijn is de boeking definitief. 2 weken voor dat de bruiloft plaats vindt, betaal je de overige 50%. Dit kan per overschrijving, maar het liefst via Ideal.
Moet ik ook borg betalen?
Je hoeft bij ons geen borg te betalen voor de apparatuur die je in bruikleen krijgt. De borg wordt gedekt door onze verzekering en de € 250 euro eigen risico.
Mijn vraag staat hier niet bij?
Als jou vraag hier boven niet bij staat stuur ons dan een e-mailtje. Wij proberen om je zo snel mogelijk te beantwoorden. Wil je gelijk antwoord dan kun je ons ook bellen.