Film je eigen bruiloft op Facebook Meer info? bel: 0521 - 711 001

Film je eigen bruiloft

Wat houdt het in


De mooiste dag van jullie leven. Wat is nu leuker dan deze dag samen te vieren met jullie familie en vrienden en wat is nog leuker als deze familie en vrienden ook jullie mooiste dag vastleggen op video. Met Film je eigen Bruiloft is dit mogelijk. Met onze uitleg en professionele HD camera’s bieden wij je alles om jullie bruiloft vast te leggen op video.

Ons concept is eigenlijk heel simpel.. Wij verhuren onze professionele HD Sony camera’s en laten aan jullie familie en vrienden zien hoe ze op een leuke, unieke en persoonlijke manier de mooiste trouwfilm ooit kunnen maken. Na afloop monteren wij al het videomateriaal tot een zeer persoonlijke trouwfilm, met je eigen uitgekozen muziek, persoonlijke titels en leuke animaties.

Boek nu een van de arrangementen

Het concept is heel simpel:

bruiloft_stap0

STAP 1: Kies een aantal (4 of 5) familieleden of vrienden uit waarvan jij denkt dat zij verantwoordelijk genoeg zijn om te filmen op jullie bruiloft. Wij zenden ze een link naar onze online filmcursus met alle tips en trucs om een mooie, speciale trouwfilm te maken.
bruiloft_stap1

STAP 2: 2 dagen voor de bruiloft bezorgen wij de camera en accessoires bij jullie thuis zodat de cameramensen kunnen oefenen voor de grote dag.
bruiloft_stap2

STAP 3: Jullie vrienden zullen tijdens jullie huwelijksdag helemaal op gaan in het filmen. Bijkomend voordeel: jij hebt geen last van ze en zij hebben ook de dag van hun leven.

bruiloft_stap3

STAP 4: Na de bruiloft halen wij de camera en accessoires weer op en gaan wij aan de slag om jullie trouwfilm te monteren, met jullie eigen muziek, foto’s, afbeeldingen en titels.

Bekijk onze unieke arrangementen