Film je eigen bruiloft op Facebook Meer info? bel: 0521 - 711 001

Film je eigen bruiloft

Onze camera’s

Sony-HXR-NX70Wanneer jullie gaan trouwen wil je alleen het beste van beste. Daarom hebben wij van Film je eigen bruiloft geïnvesteerd in professionele HD videocamera’s. De camera’s die wij aan jullie verhuren zijn de Sony HXR-70E. Deze professionele camera biedt uitmuntende beeld kwaliteit, ook wanneer er weinig licht is en samen met zijn eenvoudige bediening kan iedereen er mee filmen. Doordat de camera handzaam en ligt is, is hij makkelijk overal mee naar toe te nemen.

Omdat het in Nederland nog wel eens wil voorkomen dat het regent zijn onze camera’s spatwaterdicht. Zo hoef je niet te stoppen met filmen als het regent.

De camera is ook voorzien van een professionele microfoon die er voor zorgt dat ieder geluidje wordt opgenomen. Tijdens het filmen hoe je ook niet op te letten of het bandje niet bijna vol is, dat is namelijk onmogelijk! De camera is voorzien van een interne SSD schijf die ruim 8 uur non-stop kan opnemen. Meer dan genoeg om hele dag alles vast te leggen.

Film_box_Content_red

Om er zeker van te zijn dat je zonder problemen kunt filmen controleren wij de camera op allerlei punten voordat we deze naar jullie toe sturen. We maken de camera en lens schoon en zetten alle instellingen goed. Zodra de Film je Eigen Bruiloft box arriveert kun je gelijk beginnen met filmen. Het enige waar je nog om moet denken zijn de accu’s. Standaard worden er 2 accu’s en een lader geleverd die goed zijn voor ruim 12 uur film plezier.

Film_box_white