Film je eigen bruiloft op Facebook Meer info? bel: 0521 - 711 001

Film je eigen bruiloft

Extra opties bij ieder arrangement

Terug naar Arrangementen


[frame]https://www.filmjeeigenbruiloft.nl/wp-content/uploads/2011/06/bedankt.png[/frame]

Bedankkaartjes met URL naar de online video

Jullie gasten op een originele manier bedanken voor de aanwezigheid tijdens jullie bruiloft?
Dat kan nu met de speciale bedankkaartjes waarop de link staat naar jullie online trouwfilm. De kaartjes kunnen voorzien worden van foto’s van jullie zelf. Met de bedankkaartjes kunnen jullie gasten op een unieke en persoonlijke manier thuis nog een keer nagenieten van het huwelijk van de eeuw.
Binnen 3 werkdagen staat de 10-minuut duurde highlight video van jullie bruiloft online. De video heeft mogelijkheden om te worden gedeeld via Facebook, Hyves en Twitter. Zodat binnen zeer korte tijd al jullie familie en vrienden weet hoe bijzonder jullie bruiloft was.

Extra kosten: € 110 euro voor 250 bedankkaartjes)
Formaat: DIN A4 (210 bij 98 milimeter), full-colour dubbelzijdig, 250 grams papier mat laminaat


[frame]https://www.filmjeeigenbruiloft.nl/wp-content/uploads/2011/06/Eminent-7180.png[/frame]

Al het video materiaal op een mediaspeler

Wat is er nu leuker dan de video’s van jullie bruiloft in Full HD op jullie tv te zien. Wanneer je kiest voor de extra optie met mediaspeler, krijg je een Full HD Mediaspeler welke aan te sluiten is op iedere televisie.

Op de ingebouwde hardeschijf van 500 GB komt niet alleen al het gemonteerde videomateriaal te staan, maar ook alle ruwe beelden. Zo kun je thuis op de bank in Full HD de hele bruiloft herbeleven.

Tevens kun je de mediaspeler ook gebruiken voor je eigen digitale video’s welke je heel gemakkelijk op de speler zet door middel van USB of de LAN aansluiting.

Extra kosten: € 300,00 euro (inclusief ingebouwde 500 GB hardeschijf)


[frame]https://www.filmjeeigenbruiloft.nl/wp-content/uploads/2011/06/dvdhdd.png[/frame]

Het ruwe materiaal op DVD of Hardeschijf

Niet alleen de gemonteerde filmpjes hebben, maar ook de ruwe beelden?
Dat kan. Je kunt als opties het ruwe beeldmateriaal krijgen op DVD als ook op Externe Hardeschijf (Grootte 320 GB). Voordeel is dat jezelf altijd de originele bestanden behoudt en het voordeel van het hebben van de ruwe bestanden op een externe hardeschijf is dat je deze veel makkelijker op je computer kunt bekijken of mee kunt nemen naar familie of vrienden. Als je kiest voor de opties met hardeschijf dan wordt tevens op de hardeschijf de gemonteerde video’s gezet.

Extra kosten: € 150 euro (materiaal op DVD) of € 200 euro (materiaal op externe hardeschijf)

Terug naar Arrangementen